maandag 26 augustus 2013

Water therapie en genezen van alle vergiftigingen

Water therapie en genezen van alle vergiftigingen



Water drinken is goed voor ons. Het spoelt het gehele lichaam door en reinigt ons eens goed van binnen. De darm gaat effectiever werken en er vormt zich nieuw bloed. vers bloed is heel belangrijk voor het genezen van allerlei kwalen. Ons leven is te waardevol om ons te laten vergiftigen door allerlei vrije radicalen.

Als allereerste moet je stoppen met medicijnen, injecties, vaccinaties, verkeerde diagnoses en de artsen en de farmaceutische industrie rijker te maken. Doordat je je lichaam gaat ontgiften kan je afkomen van :

Hoofdpijn, hoge bloeddruk, anemie, reuma, jicht, obesitas, artritis, sinusitis, duizeligheid, hoesten, bronchitis, meningitis, hoge zuurgraad van het lichaam, obstipatie, allerlei oogziekten, baarmoeder kanker en borstkanker.

Medicijnen zijn de grootste kankerverwekkers die er zijn.
Ik weet er zijn veel mensen die mij niet geloven maar ik zal jullie binnenkort een verhaal schrijven en bewijs leveren.

De water therapie werkt. Je begint morgens al meteen als je opstaat met twee glazen water.
Geen vast voedsel tot je nemen voor een uur en dan pas ontbijten, het liefste afgekookt water gebruiken of het pure spa water. In het begin denk je misselijk te worden van al dit water want je moet 3 liter weg drinken op een dag. Alcohol moet je ook even mijden, want dit vertraagt de water therapie. Door wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat na een paar dagen de constipatie al verminderd en de zuurgraad in de darmen zich herstelt. Na 7 dagen veranderen de diabetes waarden en na vier maanden de hoge bloeddruk. Mensen die aan reuma lijden of artritis, kunnen het beste voor elke maaltijd twee glazen water drinken en ook een glas voordat ze gaan slapen. Het drinken van water reinigt ons lichaam op een natuurlijke manier.

Thee drinken kan ook ontgiftend werken. Drink veel thee en vet ophopingen en afzettingen aan je vaten verminderen. Wel natuurlijke thee natuurlijk.Indien je niet kan slapen probeer in plaats van die chemische en synthetische medicijnen eens honing. Honing werkt kalmerend.

Indien je last hebt van astma probeer een uien te eten.

Uien verwijden de bronchiën.
Je kan ook een verpakking van uiten maken en het op je borst leggen.

 Ook zalm, tonijn, makreel en sardines zijn goede vis soorten om reuma te vermijden.is je maag van streek dan is gember een goed middel

Bij blaasontsteking denk dan aan cranberry juice, is tegenwoordig overal te verkrijgen. je kan ook verse cranberry's halen en deze in een mixer kom pureren met wat sinaasappelsap er bij. Smaakt lekker en is super gezond.

Oesters zijn goed voor je geheugen doordat er veel zink inzit.

 Knoflook helpt ook goed vooral bij concentratie stoornissen.

Avocado is goed voor het cholesterol te verlagen en is je bloedsuiker uit zijn evenwicht dan neem pure natuurlijke visolie.

Olijfolie verlaagt de bloeddruk en als je verse yoghurt eet dan helpt dit bij hooikoorts.

De kiwi is machtig en krachtig fruit. Zit vol met magnesium, vitamine E en kalium.

De appel heeft antioxidanten in zich en vitamine C.

De aardbei hebben ook antioxidanten en beschermen onze aderen.

Papaja en tomaten zijn ook super gezond en helpen bij klachten van de prostaat. De papaja heeft een hoog gehalte aan vitamine C.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten