dinsdag 27 augustus 2013

Doktor Matthias Rath

Dr. Matthias Rath richtte een gezondheids onderneming op wat uniek is in de wereld.

Alle winst vloeit terug in een Stichting zonder winstoogmerk!

Dr. Rath

Dr. Matthias Rath werd geboren in Stuttgart. na zijn opleiding werkte hij als arts en onderzoeker aan de universiteit van Hamburg en bij het Duitse Hartcentrum in Berlijn. Hij is een oprechte en integere man die niet aan compromissen doet. Dr. Rath heeft een hele andere kijk op het gezondheidbeleid wat er in de huidige economie heerst. Deze dokter beweerd dat hart en vaatziekten veel effectiever kunnen worden aangepakt. Men zou grondig gebruik moeten maken van specifieke en essentiële voedingsstoffen, zoals bijvoorbeeld vitamine C en andere vitamines, mineralen en aminozuren. Vitamine C blijkt een belangrijke rol te spelen bij de bescherming van de vaatwanden.

Hij heeft ook een boek geschreven met de titel: Waarom dieren geen hartinfarct krijgen!


http://www.waarom-dieren-geen-hartinfarct-krijgen.org/pdf-files/Waaromboek_NL_00.pdf


Bijna alle dieren kunnen zelf vitamine C aanmaken in hun lever. Wij mensen hebben een grote hoeveelheid aan deze Vitamine C nodig en zijn daarom afhankelijk van opname via het voedsel. In onze huidige voeding zitten geen vitamines meer. Veelal is alles kapot gekookt en verarmd aan waardes. We hebben zelf de verantwoording om ervoor te zorgen dat onze voeding ons cellulaire systeem niet verzuurt. Helaas is dit wel het geval, zeker in de fastfood sector. We weten ja ook niet precies wat de E- factoren met ons doen. Vitamine C is een essentiële stof zonder wie de mens niet kan leven.
De werken van Matthias Rath zijn niet alleen belangrijk en hoopgevend, maar vormen ook een oplossing voor vele vaat lijdende patiënten. Dr. Rath heeft ook een onverhuld kritiek op de maffia structuur van de farmaceutische industrie. Ze willen ons laten geloven dat chemische pillen een oplossing kunnen bieden om gezondheid te bereiken! Deze industrie gaat het alleen maar om, om de kassa´s te laten rinkelen.

Voor velen onder ons is dit pure misleiding.


Dr. Rath heeft ook meegewerkt aan het boek:

DE NAZI ACHTERGRONDEN VAN DE EU TE BRUSSEL

http://www.relay-of-life.org/nl/chapter.html
De titel spreekt al boekdelen. Het boek gaat over bewuste verzwijging van feiten over de idealen die ten grondslag liggen aan het hele idee van de EU. We worden geconfronteerd met keiharde feiten, waarom we nu allen opgesloten raken binnen een ondemocratische regelgeving van een Centraal Europese machthebber. Een volk, een wet, een baas, komt jullie toch bekend voor.

De onderzoeken van DR. Rath tonen aan dat de miljoenen cellen binnen het menselijk lichaam extra voedingsstoffen nodig hebben om op normale wijze te functioneren. Cellulaire geneeskunde is gebaseerd op voeding energie en een optimale dagelijkse opname van vitaminen en andere essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om de gezondheid op peil te houden.


Wereldwijd leiden er honderden miljoenen mensen aan hoge bloeddruk. Meestal wordt de diagnose afgedaan met de mededeling hoge bloeddruk met onbekende oorzaak.Met bètablokker, plaspillen en andere medicijnen, wordt geprobeerd de bloeddruk te verlagen. Dr. Rath heeft bewezen dat door het nemen van extra vitaminen, de vaatwanden weer beter worden en de bloeddruk zal normaliseren.
Het zou goed zijn dat mensen met een hoge bloeddruk Vitamine C tot zich nemen. Mensen die langere tijd hoog gedoseerde voedingsupplementen tot zich nemen zullen zien dat er verbeterde waardes optreden. vooral bij mensen met diabetes, cholesterol en bloeddruk. Magnesium is ook heel belangrijk, daar magnesium ervoor zorgt dat de balans terugkomt voor het ontspannen van de bloedvat wanden. Klinische onderzoeken hebben bewezen dat patiënten tussen de 32 en de 69 jaar oud, na een periode van 32 weken voedingsupplementen in te nemen, allemaal een verbeterde bloeddruk hadden. Dr. Rath adviseert voor patiënten de inname van vitamine C, Vitamine E, Arginine, magnesium en calcium.


Europese patiënten organisaties dienen als spreekbuis voor miljoenen zieke Europeanen.
Ze worden gefinancierd door de farmaceutische industrie, waardoor de lobby macht in Europa groot is. De industrie in Brussel heeft bijna 50 eigen lobbyisten rondlopen.

De negen farmaceutische koepelorganisatie hebben 20 belangenbehartigers. Dan nog de 26 lobbyisten werkzaam voor 13 fabrikanten. Daar bovenop de invloed nog van zwaar gesponsorde patiënten organisaties.





De farmaceutische industrie verdient meer dan 1 miljard dollar aan de verkoop van geneesmiddelen. Deze industrie is er alleen op uit om geld te slaan uit gewone ziekten. Er zijn meer mensen overleden aan de gevolgen van medicijngebruik, als dat er in de oorlogen gesneuveld zijn. Deze industrie wist jaren gelden al dat een optimale inname van voedingsupplementen de mensheid gezond zou kunnen maken. Daarbij zou hun gehele imperium instorten, wat ik hoop dat in de nabije toekomst gebeurd.
Volgens de Verenigde Naties zijn over de 22 miljoen Afrikanen gestorven aan aids. Deze tragedie voor de mensheid is een multi miljarden markt geworden voor de farmaceutische industrie. Hun rendement is gebaseerd op het voortbestaan van Aids. We moeten met zijn allen deze misdaden tegen de mensheid stoppen. De bevolking en de regering zijn een strijd aangegaan door de bevolking betaalbare en natuurlijke gezondheidsoplossingen aan te bieden. De basis voor deze gezondheidsaanpak is vastgelegd in een biologisch en biochemisch dagboek. natuurlijk leidt dit tot een gevecht tussen de farmaceutische industrie en de biologische wetenschap, maar uiteindelijk kan er maar een de winnaar zijn.






Zolang de frauduleuze bedrijven met ziekten niet worden tegengehouden, kunnen de belangrijkste ziekten van tegenwoordig niet worden beperkt. Als wij onverschillig blijven, zal er nooit een oplossing komen van dit probleem. de kosten van een ziektekostenverzekering schieten de lucht in. Duizenden mensen kunnen nu al niet meer hun ziektekosten betalen. De medicijnindustrie zal er alles aan doen om u te overtuigen dat hun producten goed zijn, alleen maar om u te beïnvloeden. De grootste sponsor van deze campagnes was George W. Bush.
Dr. Rath is in de afgelopen vijf jaar de stem van het geweten geworden.
Hij werd bekritiseerd van alle kanten, maar zette zijn projecten toch voort.


Hij werd onderscheiden met de Relay of Rememberance and Life.



Een van de grootste eren ooit toegekend door overlevenden van het Auschwitz concentratiekamp.

De boodschap is heel duidelijk!

Duizenden gevangenen van Auschwitz werden gedood tijdens medische experimenten met medicijnen die gepatenteerd werden door de IG Farben divisie van Bayer. Het grootste farmaceutische kartel in die tijd.
Ik sta achter de visie en methodes van Dr. Rath en heb uit eigen ervaring meegemaakt dat ook in Nederland je gediscrimineerd wordt, als je aan je eigen gezondheid wil werken. Ik ben jaren geleden in contact gekomen met een natuurlijk voedingssupplement en wilde via een netwerkmarketing systeem dit onder de mensen brengen. In het begin ging dit nog wel, maar ineens werd er door ons kabinet een wet ingesteld, dat het handelen en verkopen van natuurlijke voedingsupplementen verboden was.
Wij allen moeten er over nadenken dat alle medicijnen de een arts of ziekenhuis je voorschrijven, altijd gebaseerd zijn op een chemische of synthetische basis. in mijn ogen zijn beide factoren nooit goed voor je gezondheid.




Diegene die zichzelf wil verdiepen in de wijsheid van Dr. Rath, raad ik eens te kijken op onderstaande websites.
http://www4nl.dr-rath-foundation.org/
http://www.roadmap-to-health.org/
http://www.vemma.nl/vemma.html

Morgen gezond weer opstaan!



Vandollum

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten