maandag 2 december 2013

Een heel gevaarlijk dieet: het Katoenen Balletjes Dieet

Een heel gevaarlijk dieet: het Katoenen Balletjes Dieet



Het Katoenen Ballen Dieet is razend populair aan eht worden in Amerika en Europa. Het dieet wordt volop beschreven in chat rooms en er is ook een artikel over verschenen in het ABC News Blad.
het is ongelooflijk maar waar maar mensen stoppen zich vol met vijf katoenen bollen per dag doordrenkt met vloeistof. er zijn ook mensen die alleen katoenen ballen tot zich nemen met alle mogelijke gevolgen van dien. De meeste katoenen ballen die voor dit dieet worden aangeboden zijn helemaal niet van katoen.


Ze worden gemaakt van polyester wat levensgevaarlijk is binnen je lichaam.
De katoenen ballen gaan voor blokkades zorgen in je lijf en veroorzaken verstoppingen. mensen stoppen zelfs al watten bollen in zich alleen maar om af te vallen.
Modellen doen dit al jarenlang en zo verschijnt het modebeeld van anorexia en boulimia.
Jonge meisjes beginnen aan het katoenen ballen dieet en zelfs op You Tube wordt er aandacht aan besteed.

IK ZOU ZEGGEN SMAKELIJK ETEN




EEN JONGE MEID VAN 13 BEGON AAN DIT DIEET EN DE VOLGENDE DAG KON ZE AL NIET MEER NAAR HET TOILET. HET SYSTEEM WORDT HELEMAAL PLAT GELEGD MET ALLE RISICO´S VAN DIEN. GELUKKIG HAD ZIJ OUDERS DIE HAAR HIELPEN EN HET KWAM GOED


Er moet een groot alarm uitgaan voor dit dieet, dat is mijn mening. Diegene die dit dieet zogenaamd ontwikkeld heeft moet vervolgd worden en gewoonweg opgesloten worden. mensen raken ondervoed door dieet dieet, vallen flauw, beschadigen de organen en sommigen moeten dieet dieet bekopen met de dood. Alleen maar om kilo´s af te vallen omdat dit het modebeeld is.







Ouders moeten opletten dat hun kinderen er niet aan beginnen want de aanbiedingen voor dit dieet gebeuren vaak via chat rooms van msn en Facebook en andere sites.
Het is een Satanisch dieet waarvoor ouders op hun hoede moeten zijn.

Hier het filmpje over het bizarre dieet waarbij je ziet dat jongeren deze balletjes gewoon opeten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten